Dag en nacht bereikbaar op 06 - 50 67 06 26

Bij een melding van overlijden en het aannemen en uitvoeren van een uitvaart moeten we ons, voor ieders veiligheid, aan de duidelijke overheidsregels houden .

Als u een melding geeft van het overlijden van uw dierbare kom ik naar u toe, echter alleen als er geen zieken aanwezig zijn. We gaan in gesprek met ten hoogste drie personen. Zijn er wel zieken aanwezig dan neem ik contact met u op via een beeldbelverbinding.

We bespreken dan zaken als waar de verzorging en opbaring gaan plaatsvinden, thuis of op locatie, en we gaan kijken naar mogelijkheden. Want ondanks alle beperkingen door corona gaan we het afscheid heel dicht bij u houden en kijken naar vormgeving welke voor u passend is en troost biedt.

Een bijzondere situatie waar we met elkaar het beste van maken!