Dag en nacht bereikbaar op 06 - 50 67 06 26
Lezingen uitvaartbegeleiding

Voorbeeld lezing

Er verandert de laatste jaren enorm veel rondom het levenseinde en steeds vaker zien we dat mensen een duidelijk beeld hebben van hun uitvaart. Om de regie zoveel mogelijk in eigen hand te houden is het praktisch om zelf vooraf duidelijkheid te geven over de invulling van uw uitvaartwensen. Dat werkt goed voor u én voor uw nabestaanden. Op dinsdag 27 februari 2018 heb ik een informatieavond in het dorpshuis in Asperen gegeven. Ik heb toen laten zien dat er veel meer mogelijk is op het vlak van bijvoorbeeld catering, opbaring, rituelen, vormgeving en invulling van een uitvaart, dan men in eerste instantie gewoonlijk denkt en verwacht.

Lezing of persoonlijk gesprek

Praten over de dood en een uitvaart is over het algemeen niet gemakkelijk, maar beladen en confronterend. Door middel van een lezing bied ik inzicht in het organiseren van een uitvaart en de talloze te maken keuzes. U krijgt alle gelegenheid tot het stellen van vragen. De ervaring leert dat het als zeer prettig ervaren wordt om op deze open en informele manier van gedachten te wisselen over een voor ons allemaal moeilijk onderwerp.

Het geeft duidelijkheid en rust als u een realistisch beeld hebt van de mogelijkheden, passend bij u en uw nabestaande(n). Een waardig afscheid als dierbare herinnering voor de toekomst, dat is wat ik samen met u wil bereiken.

Voor het door mij laten verzorgen- of het bijwonen van een lezing kunt u mij bellen of HIER benaderen. Maar omdat ik slechts incidenteel een lezing geef, hoeft u niet te wachten tot de volgende. U bent ten allen tijde welkom voor een persoonlijk en vrijblijvend, informatief gesprek.