Dag en nacht bereikbaar op 06 - 50 67 06 26
Opbaren van een overledene

Referenties

Anita heeft ons erg goed geholpen met het regelen van alles wat er na het overlijden van onze vader op ons af kwam. Anita is rustig, meelevend, doortastend en pragmatisch. Zij had geen haast en altijd tijd voor een gesprek. Voor onze moeder had Anita extra veel aandacht en toonde zij veel begrip. Wij hebben Anita ervaren als een grote steun in de hectische week na het overlijden. Snel en goed werden de praktische zaken geregeld En altijd was er veel respect voor de situatie. Elke dag kwam zij wel even langs, of we hadden telefonisch contact. Het contact was heel persoonlijk. Ook de afscheidsdienst voor de crematie is perfect door haar geregeld. Wij kijken terug op een heel persoonlijk, warm en waardig afscheid van onze vader. Wij bevelen Anita van harte bij u aan.

Familie Van der Linden

Een afscheid komt vaak onverwachts en wat komt er dan veel op je af, dat in combinatie met de emoties maakt het een bijzonder moeilijke tijd. Zo was dat ook bij ons bij het overlijden van onze man en vader. Maar wat is het dan fijn als je ondersteuning krijgt van iemand die rust weet te creëren, die werkelijk iedereen mee weet te nemen in het proces en alle stappen die moeten gebeuren voor ogen heeft. De scheiding weet te maken tussen wat er direct moet gebeuren en wat even kan wachten, dat is prettig omdat er al zoveel keuzes gemaakt moeten worden. Wij hebben deze steun bij Anita als erg fijn ervaren. De prettige persoonlijkheid met een luisterend oor, het is zoveel waard op zo’n moment. Vanaf de eerste keer dat we bij elkaar waren tot en met de dag van de crematie en ook daarna zoveel rust en deskundigheid. Anita dank je wel.

We zijn uiterst tevreden, Anita heeft ons hele gezin  bijgestaan op een zeer persoonlijke manier die bij ons erg warm overkwam. Zij heeft een zeer goed inlevingsvermogen en heeft ons veel uit handen genomen in een moeilijke tijd. Alle tijd en ruimte voor een persoonlijk gesprek, iedereen werd gehoord. Ook na de uitvaart hebben we nog een beroep op Anita gedaan waarbij zij ons opnieuw heeft geholpen. Kortom een zeer tevreden familie!

Het was totaal onverwachts en een grote schok toen onze moeder overleed. Vanaf het eerste ogenblik bracht Anita rust mee en wist ons weer even met 2 benen op de grond te zetten en enigzins te kalmeren. Dat vinden we achteraf gezien ontzettend knap. “Niet alles hoeft gelijk, we gaan hier stap voor stap doorheen”, een uitspraak van Anita die klopte. We hebben ons geen moment opgejaagd gevoeld en hebben alles voor elkaar gekregen zoals we het graag wilden. Haar aandacht was er voor ons allemaal. Ze heeft geknutseld met de kleinkinderen en was intussen met hen in gesprek over oma. Zij hebben nu een eigen beplakt en beschilderd schatkistje met een foto van oma. Iets heel verdrietigs werd hierdoor iets lichter. We zijn ontzettend blij dat we Anita hebben ingeschakeld, het was goed voor ons allemaal.

Een prettige persoonlijkheid met veel warmte en aandacht voor ons als nabestaanden. Alles was perfect geregeld!